Vacature Assistent medewerker bediening

Heb jij altijd al gedroomd van een baan in de horeca?  
Dat kan bij DROOM! de Stevenskapel. 

In het centrum van Nijmegen tussen de Grote markt en de winkelstraten vind je het hart van Nijmegen, de Stevenskerk. Op deze historische plek kan je terecht voor een overheerlijke koffie of een punt DROOM! taart. Hier zal namelijk DROOM! de Stevenskapel openen, misschien wel jouw nieuwe werkplek!

Werkzaamheden 

Als assistent medewerker bediening werk je in het restaurant en achter de bar. Van lopen met een dienblad tot het zetten van een cappuccino, je leert de kneepjes van het vak van onze coaches op de werkvloer. Daarnaast werk je onder begeleiding van een participatiecoach die jou coacht in je loopbaan en ontwikkeling. Hierbij werken we samen aan arbeidsvaardigheden en vakvaardigheden. Wij leiden jou graag op tot een echte horecatopper. Heb je al ervaring in de horeca? Hartstikke fijn! Ook dan kijken we graag samen waar jij nog in kan groeien. 

Je leert bij ons: 

Wat verwachten wij van jou? 

Wat biedt DROOM! de Stevenskapel jou? 

“Haal het beste uit jezelf en elkaar” 

Contact 

Kom jij ons team versterken? Of heb je vragen? Neem dan contact op met onze participatiecoördinator via de mail: ninamol@bijdroom.nl.  Wij zijn ook te bereiken via ons telefoonnummer: 06-686818172. Wie weet nodigen we jou uit om kennis te maken met DROOM! de Stevenskapel. 

Deze vacature is bestemd voor mensen die binnen de kaders van de Participatiewet vallen, in het bezit zijn van een gemeentelijke (WMO) beschikking dagbesteding of een CIZ dagbestedingsindicatie